Accord Group приєднується до Глобального договору ООН

14.05.2024

Компанія Accord Group приєдналася до світової ініціативи United Nations Global Compact та мережі Глобального договору ООН в Україні.

Accord Groupукраїнська диджитал-компанія, що займається кібербезпекою та допомагає бізнесу та державі відповідати вимогам цифрового світу. Компанія є партнером провідних світових виробників, зокрема Cisco, F5, Riverbed, Dell, HPE, Lenovo, NetApp та інших, а також має власне представництво в ЄС.

«З 2010 року фахівці Accord Group реалізували понад 500 проєктів для міжнародних банків, ритейлу, державних організацій та промислових підприємств. Серед трендових напрямів роботи — інформаційна безпека, хмарні рішення, ІТ-аутсорсінг тощо», — зазначає СЕО компанії Валерій Береговий.

Приєднуючись до Глобального договору ООН, Accord Group зобов’язується і надалі наполегливо працювати над впровадження Цілей сталого розвитку, що є невід’ємною частиною розвитку компанії впродовж усієї історії існування, а саме:

  • Ціль 4. Якісна освіта
  • Ціль 8. Гідна праця та економічне зростання
  • Ціль 9. Промисловість, інновації та інфраструктура

Саме освітні проєкти є головним вектором ESG-стратегії Accord Group, яка уже понад 10 років активно працює над широким впровадженням STEM-підходів в освіті України, зокрема є розробником та постачальником інноваційних шкільних лабораторій STEAM-Lab. Така соціально-відповідальна позиція особливо важлива для освітян та школярів України в умовах війни, коли від рівня та якості диджиталізації освітнього процесу, без перебільшення, залежить майбутнє наших дітей.

Цьогоріч за підтримки компанії, зокрема, тривають такі широкомасштабні національні STEM-проєкти, як:

  • Міжнародна STEM-стандартизація закладів освіти України «STEAM STATUS»;
  • Всеукраїнські змагання з моделювання «розумних» пристроїв «STEAM House»;
  • Всеукраїнський освітній non-stop «Центр STEM-освіти як простір інтелектуальних можливостей учасників освітнього процесу»;
  • Підсумкова конференція Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна 2024»;
  • Літні шкільні STEM-табори для дітей ВПО «STEM Camp» та багато іншого.

Також компанія й далі активно підтримує культурні та гуманітарні проєкти для дітей по всій території України та за кордоном, надає допомогу захисникам України та ведете активну роботу з підсилення кіберстійкості приватних та державних підприємств нашої країни.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter