BASF в Україні став учасником Глобального договору ООН

17.11.2020

Ми вітаємо концерн BASF в Україні, який цього місяця приєднався до Глобального договору ООН в Україні.

Цим компанія підтверджує свої наміри дотримуватися Десяти принципів Глобального договору, що стосуються захисту прав людини, трудових відносин, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією, а також сприянню у досягненні Цілей сталого розвитку.

«Сталий розвиток – вагома складова стратегії BASF. Ми поєднуємо економічний успіх із соціальною відповідальністю та захистом довкілля. Приєднання до української філії ГД ООН підкреслює прагнення BASF дотримуватися принципів сталого розвитку не лише в своїй діяльності, але й сприяти їх реалізації в Україні. Ми впевнені, що для комфортного життя майбутніх поколінь необхідно активно діяти вже зараз, а тому з нетерпінням чекаємо на співпрацю та обмін досвідом зі стейкхолдерами на платформі Глобального договору», – коментує Олена Прихненко, керівник групи з корпоративних комунікацій та зв’язків з органами державної влади концерну BASF в Україні.

Протягом багатьох років провідний хімічний концерн BASF визначає для себе зобов’язання у сфері сталого розвитку, такі як: відповідальне ставлення до ресурсів планети, повага до людей, безпечне для суспільства і навколишнього середовища виробництво, розробка продуктів і рішень для сталого розвитку. В Україні пріоритетні напрями сталого розвитку компанії включають перехід до циркулярної економіки, хімічну переробку пластикових відходів, застосування альтернативних джерел енергії та скорочення викидів СО2. Компанія приділяє велику увагу забезпеченню різноманітних та інклюзивних робочих місць, а також просуванню жіночого лідерства. Крім того, з 2017 року BASF в Україні успішно реалізує соціальний освітній проєкт з хімії BASF Kids’ Lab для дітей віком від 6 до 12 років.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter