Поради бізнес лідерів під час пандемії COVID-19

29.04.2020

Ми долучаємось до міжнародної ініціативи та представляємо серію відео від українських бізнес лідерів – представників Наглядової ради Глобального договору ООН в Україні: covid.globalcompact.org.ua. Сьогодні СЕО компаній, що є частиною Глобального договору ООН з різних країн світу, звітують про кращі практики та досвід у боротьбі з пандемією  через серію відео #CEOsTakingAction #UnitingBusiness Переглянути відео представників міжнародних бізнесів. Вони розповідають про те, як їх компанії відповідають на глобальний виклик, яким чином збираються відновлюватись та будувати стійкість своїх компаній до майбутніх загроз. 

 

Ми звертаємося до бізнес-спільноти під час невизначеного і збиткового для більшості стану карантину та кризи. Ділимось своїм досвідом збереження та підтримки команди, вмінням керувати цілими виробничими потужностями в умовах повної ізоляції працівників; інноваційними підходами управління та розвитку нових бізнес напрямів.

У партнерстві з Film.ua Group презентуємо серію відеозвернень:

Віталій Верещагін, Голова Наглядової ради Глобального договору ООН в Україні, CEO Caparol

Тетяна Сахарук, Генеральна директорка, Глобальний договір ООН в Україні

Максим Тімченко, Генеральний директор “ДТЕК”

Сергій Созановський, співзасновник Film.ua group

Володимир Костюк, Виконавчий директор “Фармак”

Євген Шевченко, Генеральний директор Carlsberg

Ми запускаємо сайт бізнес-порад про виклики COVID-19, можливості, які несе криза, силу партнерства та наше спільне майбутнє. Розміщуємо публікації та рекомендації ООН для бізнесу під час та після пандемії.

“Сьогодні 95% співробітників компаній, які є членами Глобального договору ООН в Україні, працюють віддалено. Ми швидко адаптувалися та винайшли нові можливості взаємодії. Наш світ вже ніколи не буде таким, як раніше. Якими будемо ми з вами в новій реалії?” — ставить виклик Тетяна Сахарук, ГД ООН в Україні.

 

Приєднатись до мережі Глобального договору ООН.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter