Стартувала реєстрація на освітній проєкт «IT nation 2.0»

07.12.2021

У жителів підконтрольної території Донецької та Луганської областей, а також регіону Приазов’я (Бердянського, Мелітопольського й Пологівського районів Запорізької області) є чудова можливість здобути безоплатну онлайн ІТ-освіту та зробити перший крок до працевлаштування в одній із найбільш перспективних сфер нашої країни та світу.

Організатором проєкту «IT nation 2.0» є Мережа Глобального договору в Україні за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Мета проєкту — надати якісну ІТ-освіту онлайн для всіх охочих у регіоні віком від 15 років. Навчання проходитиме за чотирма напрямками: Frontend Base, Frontend Advanced, QA Manual, QA Automation.

На учасників під час навчання очікують: уроки на онлайн-платформі, корисні вебінари, менторська підтримка, драйвовий онлайн-хакатон та фінальний онлайн-кемп із ярмарком вакансій, де будуть представлені провідні компанії України. Студенти гарантовано отримують необхідну консультацію та підтримку на всіх етапах навчання. У найуспішніших випускників навчальної програми буде можливість пройти додаткове навчання (Python/ English in IT/ Cyber security).

«Пандемія значно прискорила цифровізацію й підвищила попит на IT-фахівців в Україні та всьому світі. Глобальний договір ООН в Україні вбачає розвиток Східного регіону та поліпшення умов життя його мешканців через доступ до якісної ІТ-освіти. Проєкт допоможе різним категоріям населення отримати необхідні навички, щоб стати затребуваними фахівцями та зробити успішну кар’єру в ІТ-індустрії», — зазначає Тетяна Сахарук, генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні.

Проєкт дасть гарну можливість потрапити у сферу ІТ та побудувати в майбутньому успішну кар’єру. 

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на участь можуть подати особи, яким виповнилось 15 років. Реєстрація триває до 6 січня 2022 року (включно).

Участь у проєкті безкоштовна.

Якщо у вас виникли питання, звертайтеся до команди проєкту: +380500210042,  [email protected].

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter