YSIP: Світ потребує нової енергії та нових підходів

10.06.2020

 Висновки першого раунду

 

8 червня відбулось святкове завершення першого раунду міжнародної програми Young SDG Innovators (YSIP).

У онлайн події взяли участь випускники, локальні керівники проєкту та запрошені спікери. Серед останніх: Анна-Марі Сков, голова Фонду Tuborg, Джон Елкінгтон, засновник Volans та Ліз Кінго, CEO UN Global Compact, на чию думку молоді та свіжі бізнес-ідеї зараз важливі як ніколи. Програма YSIP виникла як відповідь на потребу імплементувати Цілі сталого розвитку у життя бізнесу та суспільства.

“Світ потребує нової енергії та нових підходів”,

– зазначила Ліз

Загалом у програмі взяли участь команди з 10 країн, що представляють більше 100 локальних та світових брендів. 485 інноваторів та менторів з Бангладеш, Бразилії, Великої Британії, Данії, Лівану, Мексики, Південної Африки, США, Туреччини та України шукали можливості для досягнення ЦСР в рамках існуючих бізнесів, створюючи зміни у технологіях, бізнес-моделях та способі мислення.

Анна Волкова з команди FILM.UA Group (Україна) розповіла про особистісні і професійні трансформації та підтримку ТОП менеджменту компанії протягом програми у панельній сесії Breakthrough Business Models, на якій обговорювали можливість сталих бізнес-моделей створювати соціальну цінність і задовольняти найзначущі світові потреби у найкоротший час.

В якості відгуків про програму інноватори зазначали, що це було “10 місяців мислення поза рамками”. Під час кемпів була змога подивитись як побудовані процеси в інших компаніях, отримати підтримку менторів, познайомитись з профільними експертами, глибше зрозуміти Цілі Сталого Розвитку (ЦСР). Один з учасників прокоментував:

“Завдяки участі в програмі змінилось розуміння Глобальних цілей з 0 на 100%. Тепер всю роботу розглядаю з точки зору ЦСР. Тобто, я не просто проектую нові робочі місця, я думаю про людей і про ресурси і як це зробити з урахуванням принципів сталого розвитку”.

На підсумок заходу Ліз Кінго наголосила, що учасники програми мають бути спраглими до змін у світі. Пристрасть – важлива частина інновацій.

YSIP – трансформаційна подорож 

Ми раді оголосити, що набір на 2-й раунд програми вже розпочато. Від України – 10 нових компаній, 10 нових команд матимуть змогу переоцінити власну бізнес-модель з точки зору сталого розвитку та створити готовий до втілення проєкт трансформації. 

Заявки вже можна подавати. За деталями звертайтесь до локальної мережі. 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter