Василь Хмельницький став Амбасадором ГД ООН в Україні

02.09.2021

1 вересня український підприємець, засновник холдингової компанії UFuture і фонду K.FUND Василь Хмельницький підписав Меморандум про співпрацю з Мережею Глобального договору ООН в Україні. Він став Амбасадором  соціального напряму діяльності нашої організації. 

ГД ООН забезпечує реалізацію 10 принципів у сфері сталого розвитку. Василь Хмельницький опікуватиметься блоком, що безпосередньо стосується соціальної сфери. Так, ми об’єднаємо зусилля, спрямовані на вирішення ключових суспільних викликів та досягнення 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 17  Цілей сталого розвитку.

«Впровадження та підтримка глобальних ініціатив сталого розвитку на локальному рівні, в Україні, розвиватиме суспільство та допомагатиме кожному з нас ставати більш успішним та відповідальним. Як засновник K.FUND, я багато років інвестую в розвиток освіти, підтримку малого бізнесу, в інноваційні екосистеми для талантів в Україні. Сьогодні всі мають об’єднати зусилля задля того, аби досягати Цілей сталого розвитку», зазначив Василь Хмельницький.

З боку Глобального договору ООН свій підпис під Меморандумом поставила генеральна директорка Тетяна Сахарук

«Василь Хмельницький є не лише успішним підприємцем, а й лідером думок та ідейним натхненником у сфері інновацій для тисяч українців. Аналог Кремнієвої долини, яку Хмельницький створює  у Києві, свідчить про його зацікавленість у соціальному розвитку нашої країни. Тож я переконана, що ця співпраця стане взаємовигідним  партнерством над нашими майбутніми проєктами».

Важливими пунктами у діяльності Василя Хмельницького стануть: планування розвитку напряму Глобального договору ООН в Україні, що стосується соціальної сфери; експертна та інформаційна підтримка соціальних програм ГД ООН в Україні; підтримка проведення щорічної міжнародної кампанії «Партнерство заради сталого розвитку», у рамках якої вручається премія за найкращі проєкти в категорії «Суспільство», та ін.

Нагадаємо, що раніше Глобальний договір ООН підписав Меморандум про співпрацю з Оленою Фроляк як Амбасадоркою екологічного напряму діяльності організації та з Алексом Ліссітсою як Амбасадором економічного напряму

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter