Вітаємо Тетяну Сахарук з обранням на почесну посаду!

28.03.2024

Тетяну Сахарук, генеральну директорку ГД ООН в Україні, було обрано головою Ради регіональних мереж Глобального договору ООН у Східній Європі та Центральній Азії.

Про це було проголошено під час щорічного Форуму локальних мереж Глобального договору ООН, який відбувся 19–22 березня в Токіо, Японії. Відтепер Тетяна буде поєднувати обовʼязки керівниці ГД ООН в Україні з відповідальною регіональною позицією у штаті ГД ООН. У співпраці з колегами Тетяна займатиметься стратегічним розвитком локальних мереж Східної Європи та Центральної Азії і представлятиме їхні інтереси на глобальному рівні.


«Для мене честь — очолити Раду мереж регіону, до якого належить і Україна. Спільно ми працюватимемо на те, щоб кожна локальна мережа могла максимально ефективно поширювати ідею сталого розвитку у своєму бізнес-середовищі. Коли в кожній країні є сильні інституції, які відповідають за розвиток і співпрацю, які зацікавлені в налагодженні парстенств і діяльність яких спрямована в майбутнє, це сприяє відновленню і збереженню миру в регіоні», — переконана Тетяна Сахарук.



Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter