Як українські компанії можуть виграти від тендерів ООН: тренінг

16.04.2024

Глобальний договір ООН в Україні у співпраці з Управлінням ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС) в Україні організовує тренінг «Як українські компанії можуть виграти від тендерів ООН: UP Forum Ukraine» з питань співпраці з ЮНОПС для українських постачальників.

Подія відбудеться в рамках програми Anti-Corruption Collective Action та UP Forum Ukraine


Сьогодні, в умовах складної економічної ситуації, участь у тендерах ООН стає реальною можливістю для українського бізнесу не лише зберегти стабільність, але й активно розвиватися, розширюючи ринки збуту та зміцнюючи свої позиції на міжнародній арені.

Під час тренінгу учасники дізнаються:

  • які можливості дають тендери ООН українським компаніям;
  • як працює Глобальний ринок ООН, єдиний обʼєднаний е-майданчик для публікації тендерів від 39 установ системи ООН;
  • як подавати якісні пропозиції від вашої компанії;
  • з чого почати підготовку до участі в тендерах.

Якщо ваша компанія зацікавлена в тендерах ООН, просимо заповнити цей опитувальник. Ваші відповіді допоможуть організаторам врахувати бекграунд, запити та потреби вашої компанії для залучення експертів та створення релевантної адженди події.

Наша мета – залучити до участі широке коло бізнесів, які хочуть підготуватись до участі в тендерах ООН та подавати якісні пропозиції від своєї компанії. Особливу увагу буде приділено залученню малих та середніх підприємств, представниками яких є незахищені верстви населення (ВПО, особи з інвалідністю), жінки, ветерани тощо.

Реєстрація на тренінг завершилась. Дякуємо за інтерес до події! Слідкуйте за нашими анонсами, щоб не пропустити наступні заходи.

Розклад:

10:00 – 10:10 – Вітальне слово, Аліна Коновальченко, операційна директорка, Глобальний договір ООН в Україні

10:10 – 12:00 – Знайомство із системою закупівель ЮНОПС: основні принципи, важливі нюанси, електронні платформи. Основні рекомендації для подання якісних заявок. Валентин Ананко, спеціаліст із закупівель, ЮНОПС Україна

12:00 – 13:00 – Обідня перерва  

13:00-15:00 – Інтерактивна демонстрація порталів UNGM та UNOPS eSourcing: як зареєструватись і взяти участь у закупівлі. Володимир Сеньків, спеціаліст із закупівель, ЮНОПС Україна

15:00 – 16:00 – Q&A та нетворкінг


Якщо у вас є питання, будь ласка, звертайтеся за адресою: [email protected]


UP Forums – це інтерактивні заходи з розвитку потенціалу та взаємодії постачальників, спрямовані на створення усвідомленості та збільшення участі мікро-, малих та середніх підприємств у тендерах ООН та у державних закупівлях. Серія заходів створена за сприяння команди підтримки сталих ланцюгів постачання зі штаб-квартири в Копенгагені. 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter