Глобальне опитування про Цілі Сталого Розвитку

18.01.2019

Локальна мережа Глобального договору ООН в Україні стала партнером Global SDGs Survey

Загальна мета Глобального опитування полягає у визначенні ступеня сталого розвитку на сьогоднішній день і підвищенні обізнаності про ЦСР по всьому світу, щоб дозволити громадянам активно їх досягати. Дане дослідження спрямоване на приватних осіб та представників державних органів влади, бізнесу, наукових кіл, ЗМІ та громадянського суспільства як на національному, так і на міжнародному рівні. Мета полягає у визначенні пріоритетів відповідних тем, що стосуються навколишнього середовища, соціальних питань та економіки у відповідних країнах, та встановлення терміновості дій. Крім того, оцінюватимуться показники діяльності установ у кожній країні.

З отриманими результатами можна ознайомитися на веб-сайті Global Survey (www.globalsurvey-sdgs.com) після завершення опитування.

Будь-які персональні дані збиратися не будуть. Всі відповіді будуть зберігатися на конфіденційній основі, а анонімність буде гарантована. Публікуються тільки сукупні дані відповідей. Відповідь на питання займе близько 5-10 хвилин.
Посилання на дослідження 

Опитування фінансується урядом Німеччини (Федеральне міністерство охорони навколишнього середовища, охорони природи та ядерної безпеки) і здійснюється консалтинговою компанією Schlange & Co. (S & C) і Йєльським університетом.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter